вівторок, 16 квітня 2024 р.

Зустріч з чернігівською писменницею Т.І. Пакалюк.

     15 квітня до бібліотеки завітала відома дитяча Чернігівська письменниця Тетяна Іванівна Пакалюк. Учні 5 класів мали чудову нагоду познайомитися ближче з автором улюблених казкових історій.

    Тетяна Іванівна знає проблеми дітей і своїми творами допомагає їх вирішувати. У доробку письменниці 50 творів з цікавими сюжетами, які завжди беруться з життя. Кожна її книжка несе яскравий позитивний виховний заряд. Наша гостя розповіла як стала письменницею. Не оминула і серйозної розмови про сьогодення, про спілкування українською мовою.

    Наразі поетеса ознайомила дітей із своїми літературними надбаннями та представила школярам свої твори "Розмова про мову", "Кіборги з людським обличчям", "Самі вдома", "Тихе лихо". Вона розповіла учням про вічні людські цінності: доброту, щедрість, дружбу, любов до Батьківщини, відповідальність за свої вчинки, небайдужість до людей і подій. Діти із захопленням слухали авторку, задавали питання.

    Дякуємо Тетяні Пакалюк за цікаву та змістовну зустріч, бажаємо багато нових ідей та можливості їх реалізації, чекаємо її до нас у гості з новими цікавими книгами!







Немає коментарів:

Дописати коментар