вівторок, 5 березня 2024 р.

Зустріч з Василем Чепурним

     Презентація книги українського журналіста, громадського діяча, письменника, просвітянина Василя Чепурного "Титли і коми" відбулася в шкільній бібліотеці на запрошення Романович В.Д. Зустріч присвячена 210 роковинам Т.Г. Шевченка.

    Назву твору автор взяв з поеми Тараса Шевченка "І мертвим, і живим...", тим самим наголошуючи на необхідності звернення саме до деталей, які можуть робити ще більші акценти на головному.

    Зустріч з учнями 9-В класу пройшла, як то кажуть, "на єдиному подиху". Невимушене спілкування, діалог з аудиторією змусили замислитися над багатьма історіями з життя українців. Василь Чепурний довів, що сьогодня, як ніколи українське суспільство, культура, інтелігенція мають гуртуватися навколо книги і читання і, таким чином, пізнавати свій родовід, доводити свою автентичність. І що це є запорука нашого успіху і перемоги. "Адже українці спростували міф про непереможність російської армії. Лишилося спростувати міф про велику російську культуру. Читаймо і переможемо!".

    Висловлює щиру вдячність Василю Чепурному, за надзвичайну презентацію своєї книги і ті емоції, які викликало її обговорення та подаровіні книги. Сподіваємося на нові книги і нові зустрічі у стінах нашої бібліотеки.








Немає коментарів:

Дописати коментар