четвер, 26 жовтня 2017 р.

Як проводять осінні канікули учні нашої школи

25 жовтня 2017 року учні 5-Д та 7-В класу (кл. кер. Новик О.С., Зеляк А.Г.) відвідали музей пожежної частини. Співробітники музею наочно продемонстрували учням небезпечні наслідки необережного поводження з вогнем та електроприладами. Також ознайомили учнів із призначенням служби МНС та як вони допомагають людям при різних надзвичайних ситуаціях на дорогах, на воді, при пожежі. Учні не тільки перевірили, а й закріпили свої знання з техніки безпеки та отримали задоволення від цікавої та пізнавальної екскурсії.

На канікулах учні 9-В та 8-Г класу відвідали відділення "Приватбанку". Учнів привітно зустріла менеджер банку Шевченко Ю. В.. Вона розповіла про роботу та основні спеціальності банківських робітників, провела анкетування щодо вибору майбутньої професії. На згадку про екскурсію всі діти отримали пам'ятні дипломи.

Учні 8-А класу  з класним керівником Міщенко Оленою Григорівною побували в Комп'ютерній Академії "ШАГ". Діти ознайомилися з роботами учнів Академії, отримали цікаву інформацію про світ інформаційних технологій і робототехніку зокрема, покерували роботами та зробили сувеніри 3D ручкою.
Учні 6 класів відвідали природничий музей, де ознайомились з різноманітністю тваринного та рослинного світу. Експериментаніум, музей популярноі науки і техники, вразив цікавими експонатами, які демонструють фізичні явища: оптичні, механічні, акустичні. Сподобалось, що зразки механізмів, машин не ховаються за вітринами, а дають можливість відчути себе дослідником!

Немає коментарів:

Дописати коментар