вівторок, 13 грудня 2016 р.

Конкурс "В душі я літаю".

 Компанія Full Contact,  Центр української культури та мистецтв, благодійний фонд Благомай, Представництво Air France в Україні, інтернет-видання «Обозреватель», інтернет-енциклопедія родини, материнства та дитинства UAUA.info, засновник галереї та культурного центру Spivakovska ART:EGO Ліка Співаковська започаткували проект, метою якого є, не лише заохочення талановитої молоді до творчого пориву, але і закладення в них соціальної відповідальності та бажання допомагати іншим.

«В душі я літаю» це конкурс із соціальною складовою. Важливим сьогодні є закладення основ соціальної відповідальності, бажання приймати важливі рішення, не бути байдужим та допомагати іншим. В цьому проекті кожен учасник має змогу допомогти тим, хто цього потребує - погодившись пожертвувати свою роботу на благодійний аукціон. На виручені від продажу картин кошти будуть закуплені необхідні матеріали, які передадуть Цюрупинському дитячому будинку-інтернату.

Учениця 8-Б класу нашої школи Федченко Єлизавета приймає участь у цьому конкурсі. Підтримати Лізу ви можете проголосувавши за її роботу на сайті http://myartsoul.com/galerea/#img214.


Немає коментарів:

Дописати коментар