пʼятниця, 11 листопада 2016 р.

Тиждень математики та інформатики

 З 7 листопада по 11 листопада в нашій школі проходив тиждень математики та інформатики. Протягом тижня вчителі математики та інформатики нашої школи проводили різноманітні заходи.

7 листопада Зеляк Алла Григорівна провела для учнів 6-В класу виховний захід "Безпека в Інтернеті", а для 9 класів Котенко Ольга Петрівна - "Усний математичний журнал". 

8 листопада учні 7-их класів взяли участь у інтелектуальній грі "Клуб Мудрої сови", який провела учитель математики та інформатики Іванова Людмила Володимирівна. Носенко Олена Василівна для учнів 3-В класу провела вікторину "Правила безпечної поведінки в Інтернеті".

9 листопада, Стригальова Надія Миколаївна знайомила з "Інформаційним калейдоскопом", а Митрофанова Наталія Іванівна разом з учнями 8-их класів здійснила "Математичну подорож у світ гармонії".

10 листопада, Брика Лідія Михайлівна для учнів 11-их класів прочитала усний журнал "Видатний український математик Г. Вороний". Таран Юлія Олександрівна  9-11 класи запросила на концерт "Інформатика".

11 листопада,  Бриль Оксана Миколаївна  провела конкурс "Веселі та кмітливі", а Дриг Юлія Анатоліївна  для учнів 5-В класу - "Математичну мозаїку".

Всі учні протягом тижня знайомилися з стіннівками, які приуроченні питанням математики та інформатики.




Немає коментарів:

Дописати коментар